Drijfveer, talenten ontdekken, kijken, voelen en vragen stellen

Ik ben van origine een ervaren HR professional. Ik heb verschillende functies en rollen vervuld, altijd met een scherp oog voor universele dynamieken en symptomen en patronen in levende systemen als (arbeids)organisaties.

Qua systemisch werk ben ik geschoold aan het Hellinger Instituut Groningen. Het diploma Personeelswerk behaalde ik aan de Sociale Academie ‘De Horst’ in Driebergen. Ik heb verder ruime ervaring met psychologische testinstrumenten als de IFB analyse van Lagerweij, OPQ van SHL en TMA van Ehrm Vision. Ook ben ik regelmatig dialoog gespreksbegeleider op basis van de Appreciative Inquiry.

Frank Wollf

Wat mij drijft is talenten tot volle wasdom en uitdrukking te laten komen, waardoor mensen hun unieke gave(n) de wereld in kunnen dragen.

Sinds 2015 werk ik samen met Cécile Masson. Zij richt zich op leadership coaching & training, met name vrouwelijk innerlijk leiderschap programma’s (Coming Into Your Own) en Diversity & Inclusion. Zij is tevens auteur van een roman: Rose Letters of Love to Life, zie: Letters of Love to Life

Neem gerust contact op via: 06 4194 5852, frankwolff@systemischwerk.com of LinkedIn